Mitsubishi va lansa un model low-cost în 2010

Mitsubishi se va focaliza pe segmentul automobilelor ieftine, noul câmp de bătălie global, prin lansarea unui automobil low-cost începând cu 2010.

Mitsubishi va lansa un model low-cost în 2010 Mitsubishi va lansa un model low-cost în 2010
Producătorul japonez de automobile Mitsubishi va lansa în 2010 un automobil low-cost care este dezvoltat pe o platformă tehnică comună cu cea a vehiculelor de oraş ale mărcii, vândute în Japonia, comercializarea noului model urmând să fie făcută în Europa, China şi Asia de Sud-Est.

Niponii preferă preluarea unei platforme existente din raţionamente economice, singura problemă fiind că automobilele de oraş din Japonia au specificaţii uşor diferite de cele europene. Automobilele de oraş din Japonia trebuie să aibă, prin lege, motoare de maxim 660 de centimetri cubi (CMC), o lungime de maxim 3,41 metri, precum şi o lăţime de maxim 1,52 metri.Automobilul low-cost lansat de Mitsubishi va avea, cel mai probabil, un motor de 1 litru, pentru celelalte pieţe de desfacere din afara Japoniei.

Detaliile privind producţia nu sunt încă finalizate, dar este de aşteptat ca modelul să fie construit aproape de pieţele cărora le este destinat. Acest lucru explică interesul constructorului nipon pentru construirea unei uzine în România sau alte ţări din Europa Estică.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.