Motociclete Husqvarna, de la Automobile Bavaria

Motocicletele de origine suedeză sunt disponibile de-acum în România, ocupând segmentele enduro, motocross enduro şi supermoto.

Motociclete Husqvarna, de la Automobile Bavaria Motociclete Husqvarna, de la Automobile Bavaria

Automobile Bavaria Group, cel mai mare dealer BMW din Europa Centrală şi de Est, a devenit importator al motocicletelor Husqvarna, parte a grupului BMW. Departamentul moto al Automobile Bavaria Group va funcţiona astfel ca unic importator oficial şi reprezentant al legendarului producător de origine suedeză pe piaţa locală.

Gama comercializată pe piaţa românească este completă şi include motociclete off-road, de la 50 de până la 511 centimetri cubi, şi motociclete de stradă, de la 50 până la 900 de centimetri cubi. "Am ales să devenim importatori ai motocicletelor Husqvarna pentru a ne completa gama de motociclete BMW pe care o avem deja în portofoliu," a declarat Emanuel Ştefan, director de vânzări al departamanentului moto al Automobile Bavaria Group.

Compania va comercializa, de asemenea, piese de schimb originale Husqvarna, accesorii pentru motociclete, costume şi echipamente moto de protecţie. Va fi disponibilă întreaga colecţie Lifestyle (Racing, Street şi Vintage). Departamentul moto al Automobile Bavaria Group s-a mutat recent în sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti.

Husqvarna, celebrul producător de origine suedeză de motociclete cu o istorie de 109 ani, produce motociclete de clasă motocross, enduro şi supermoto. Divizia moto a grupului suedez Husqvarna a fost cumpărată în anul 1987 de producătorul italian de motociclete Cagiva. În anul 2007, BMW a preluat Husqvarna Motorcycles. Compania funcţionează în continuare în uzina din localitatea Varese, Italia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.