Need For Speed promite cel mai original mod de personalizare al maşinii

Asta nu înseamnă decât că-ţi vei petrece ore întregi în garaj, pregătindu-ţi maşina să iasă pe stradă în stil.

Need For Speed promite cel mai original mod de personalizare al maşinii Need For Speed promite cel mai original mod de personalizare al maşinii

Dragi proprietari de console, nu ştim dacă simţiţi asta, însă lumea vă invidiază din ce în ce mai mult. În timp ce versiunea de PC a fost amânată pentru februarie 2015, Need For Speed va debuta pe console la începutul lunii noiembrie, aşa cum s-a declarat iniţial. 

E bine, totuşi, ca toată lumea să ştie ce urmează să primească (sau, după caz, pentru ce urmează să aştepte): programul de personalizare al maşinilor din Need For Speed este, după cum înşusi creatorii săi l-au botezat, „cel mai original din toată istoria NFS”. Poţi să-ţi modifici cam oricare parte a caroseriei maşinii, iar pe partea de vopsire / foliere, poţi să recreezi şi tablouri de Picasso dacă ai răbdare. 

Deci, practic, cam ce oferea jocul şi înainte. Sau poate ne scapă nouă ceva...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.