Nissan GT-R - Cel mai grav accident

Iată cel mai grav accident cu un Nissan GT-R, dovadă că toată electronica, siguranţa pasivă şi nici cea activă nu te salvează atunci când treci peste limită.

Nissan GT-R - Cel mai grav accident Nissan GT-R - Cel mai grav accident

Impactul frontal al acestui Nissan GT-R a avut loc la viteză foarte mare iar stricăciunile sunt pe măsură. Şoferul cel mai probabil nu a apucat să-şi cunoască noua achiziţie, pentru că aceasta avea doar 800 de km la bord. Partea cea mai gravă este că posesorul se va urca din nou la volan în curând şi va pune în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.