Nissan Patrol Walkabout

Exploratorul din imagine este destinat doar australienilor, fiind vorba despre o versiune preparată special pentru off-roaderii de pe continentul cangurilor.

Nissan Patrol Walkabout Nissan Patrol Walkabout
Pentru că în Australia nu există prea multe limite când vine vorba de domeniul off-road, Nissan Australia propune o versiune special preparată pentru cele mai dure condiţii de off-road. Astfel, maşina primeşte jante de 16" din aliaj uşor, praguri şi bull-bar tot din aliaj, snorkel, cârlig de remorcare, iar pasajele roţilor sunt din plastic rezistent, nefiind vopsite în culoarea caroseriei tocmai pentru a sublinia caracterul de căţărător al maşinii.

Pachetul "Walkabout" presupune şi echiparea cu un CD-changer cu 6 CD-uri, dar şi echipament pentru camping şi outdoor în valoare de 2.000 de dolari australieni. În ce priveşte tehnica, maşina se bazează pe acelaşi motor turbodiesel de 3,0 litri şi 158 CP sau pe sistemul de tracţiune integrală nepermanentă, cu reductor. Pentru vopseaua maşinii se poate alege doar între două culori, alb sau argintiu, în timp ce preţul de pornire va fi chiar acceptabil pentru australieni, de 49.990 de dolari australieni (puţin peste 30.000 euro).
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.