Noi prototipuri Dacia Duster, surprinse în teste

După ce Dacia a livrat celor de la Petrom un lot de Dacia Duster pick-up, un fan ProMotor a surprins într-o parcare şi alte prototipuri pregătite de Dacia: de la pick-up-uri simple la o ambulanţă complet ieşită din comun

Noi prototipuri Dacia Duster, surprinse în teste Noi prototipuri Dacia Duster, surprinse în teste

Dacia Duster Pick-up era rezervată până acum doar celor de la Petrom, care au comandat peste 500 de exemplare din această variantă de caroserie pentru anul în curs. Iată că avem imagini care demonstrează că Dacia testează prototipuri pentru un Duster pick-up sub sigla Renault, dar şi o ambulanţă cu o dotare cel puţin ieşită din comun: şenile pentru zăpadă.

Adrian Cristian ne-a trimis prin intermediul Facebook trei imagini cu maşinile testate de Dacia, surprinse de el într-o parcare. Din imagini putem vedea două versiuni de Duster pick-up, una cu sigla Dacia, cealaltă cu sigla Renault, cu ranforsări exterioare, cel mai probabil aflate în teste pentru alţi clienţi speciali ai fabricantului de la Mioveni, nu doar pentru Petrom.

Remarcaţi ranforsările exterioare, echipare standard pe pick-up-urile pregătite pentru Petrom. Sigla ne spune altceva...

De asemenea, remarcăm şi faptul că Duster poate fi nu doar recarosat cu succes pentru a fi transformat în ambulanţă, dar poate ajunge şi în locuri în care alte off-roadere nu ajung, datorită şenilelor speciale montate în locul roţilor. Cum garda la sol şi unghiurile de trecere erau deja foarte bune, noi chiar am dori să vedem această variantă în acţiune, în creierii munţilor.

Vopseaua de camuflaj sugerează şi o potenţială utilizare militară, Dacia neavând de ce să „ascundă” formele maşinii

Rămâne de văzut, în continuare, dacă Dacia va oferi Duster Pick-up şi în gama sa obişnuită, noi credem că s-ar găsi cu siguranţă suficient de mulţi clienţi!

Mulţumim de imagini, Adrian Cristian şi Nicolae-Popa Bogdan!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.