Nou dealer Mazda în Bucureşti

Începând cu prima lună a lui 2012, un nou dealer se alătură reţelei de parteneri Mazda în România. Mazda German Top Trading (GTT) este deschis în Bucureşti şi asigură atât servicii de vânzare prin noul showroom

Nou dealer Mazda în Bucureşti Nou dealer Mazda în Bucureşti

Numărul de dealeri Mazda la nivel naţional ajunge astfel la 12, aceştia fiind prezenţi pe piaţă prin 14 reprezentanţe.

"Am început noul an într-o notă pozitivă prin extinderea numărului de parteneri Mazda. Odată cu noul dealership Mazda GTT numărul de puncte de vânzare din capitală ajunge la 4, acoperind toţi polii comerciali ai Bucureştiului. Pe lângă cunoscutele modele Mazda2, Mazda3, Mazda6 şi CX-7, în showroom va fi prezent, odată cu lansarea europeană din primăvară, şi noul SUV CX-5 care integrează tehnologiile SKYACTIV, aducând o adevărată revoluţie în domeniu", a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda.

Reprezentanţa Mazda GTT are o suprafaţă de 185 mp şi este situată în Str. Turnu Magurele nr.270D, Sectorul 4 iar operaţiunile de service se vor efectua în Bd. Theodor Pallady, nr. 42B, Sector 3. Mazda GTT pune la dispoziţia potenţialilor clienţi o flotă de teste compusă din Mazda3, Mazda6 şi CX-7, iar din luna martie noul CX-5. Programările pentru drive teste se pot face accesând linkul următor www.mazdagtt.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.