Noul ProMotor - Revista ProMotor Martie 2011

Numărul 79 al Revistei ProMotor a ajuns la toate chioşcurile de difuzare a presei. Iată ce puteţi citi în această ediţie.

Noul ProMotor - Revista ProMotor Martie 2011 Noul ProMotor - Revista ProMotor Martie 2011

Special pentru numărul 79 din luna martie, redactorii noştri au testat în februarie câte o maşină la fiecare două zile. Vedetele noului număr al revistei noastre sunt testul din America cu Mercedes-Benz SLS AMG - condus de Theo Nissim, precum şi primele teste cu noile Peugeot 508, Ford Focus, Lexus CT 200h sau Audi A6.

În plus, Constantin Ciobanu a fost singurul român prezent la Mazda MX-5 ICE RACE, o competiţie destinată celor mai buni piloţi dintre redactorii auto europeni. Puteţi citi povestea completă a acestui eveniment inedit doar în ultimul număr al revistei noastre.

Seria testelor comparative ProMotor continuă şi în numărul 79 cu un nou "Caiet de teste", care de data aceasta tratează subiectul clasei compacte în care se înfruntă noul Citroen C4, VW Golf, Opel Astra şi Mazda 3, toate echipate cu motorizări diesel de 1.6 litri (doar Astra face excepţie cu diesel-ul său de 1.7 litri).

În secţiunea noastră specială ProMotor plus vă prezentăm trei interviuri exclusive ProMotor cu Akinori Nakamishi - Preşedintele Mitsubishi Motors Europe, Brent Valmar - Porsche România şi Nicoleta Luciu - vedeta Acasă TV.

Nu rataţi Catalogul Formula 1 pentru 2011 - vă prezentăm aici detaliat toate echipele şi piloţii de anul acesta şi review-ul primei etape din WRC - Suedia, unde am fost prezenţi. Pentru cei care doresc să-şi achiziţioneze o maşină nouă şi caută cele mai bune oferte speciale am inclus în revistă prezentarea detaliată a celor mai noi şi convenabile 48 de oferte speciale din România.

În ultimele pagini ale revistei puteţi găsi cinci pagini despre istoria, prezentul şi viitorul lui Jaguar.

Va doresc lectură plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.