Numărul de înmatriculare de Republica Moldova care atrage atenţia pe străzile din BUCUREŞTI - FOTO

Numărul de înmatriculare de Republica Moldova care atrage toată atenţia pe străzile din BUCUREŞTI - FOTO

Numărul de înmatriculare de Republica Moldova care atrage atenţia pe străzile din BUCUREŞTI - FOTO Numărul de înmatriculare de Republica Moldova care atrage atenţia pe străzile din BUCUREŞTI - FOTO

Maşina a fost fotografiată zilele trecute pe lângă parcul Herăstrău. Este vorba de un Mercedes GLE Coupe cu pachet AMG.

Cea mai accesibilă versiune cu acest pachet de performanţă costă aproximativ 117.000 euro. Modelul vine cu un motor pe benzină V8 de 5461 cmc ce produce o putere de 557 de cai. Acceleraţia 0-100 se face în 4.3 secunde. Dispune de o cutie de viteze automată cu 7 trepte şi transmisie integrală. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.