Omu` a crezut că poate să iasă pe stradă ca la el în comună, însă a tăiat faţa cui nu trebuia - VIDEO

Şicanare în trafic?

Omu` a crezut că poate să iasă pe stradă ca la el în comună, însă a tăiat faţa cui nu trebuia - VIDEO Omu` a crezut că poate să iasă pe stradă ca la el în comună, însă a tăiat faţa cui nu trebuia - VIDEO

Situaţia a fost filmată în Ploieşti, însă ea se repetă secundă de secundă, oriunde în ţara asta. Se numeşte neacordare de prioritate. Ce e diferit la faza din clip este că şoferul Audi-ului taie faţa unei maşini neinscripţionate în care se aflau poliţişi, aşa că este tras foarte repede pe dreapta. 

Odată cu apariţia camerelor video de bord multe din neregulile de pe şosele ajung în scurt virale. În acest caz, mare grijă la cum conduceţi pentru că puteţi ajuge, fără să vreţi, vedete. 

VIDEO

Sursă: Trafictube.ro

Citeşte şi Un roman şi-a făcut un Audi cu care a ajuns pe toate site-urile mari de afară

Citeşte şi Planul de Calitate a Aerului ne obligă să lăsăm maşinile acasă

Citeşte şi Singura limuzină Ferrari care pe care nu o doreşte nimeni

Citeşte şi Opţiunile de mâine care lipsesc pe maşinile de azi

Citeşte şi Mercedes face risipă de putere pe noul G63

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.