Percheziţii la Serviciul Permise Giurgiu. Cu ce sumă putea fi „cumpărat” un permis auto

Clienţii „dădeau” banii instructorilor, iar mai departe ajungeau la poliţişti.

Percheziţii la Serviciul Permise Giurgiu. Cu ce sumă putea fi „cumpărat” un permis auto Percheziţii la Serviciul Permise Giurgiu. Cu ce sumă putea fi „cumpărat” un permis auto

Ofiţerii DGA au făcut joi seară 26 de percheziţii la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Giurgiu şi la locuinţele unor poliţişti şi instructori auto, într-un dosar privind obţinerea de permise auto în mod fraudulos. În urma descinderilor treisprezece persoane sunt audiate la DNA.

Conform anchetatorilor, cei care doreau să obţină permisul de conducere trebuiau să scoată 500 de euro din buzunar. Dădeau banii instructorilor, iar mai departe ajungeau la poliţişti. Întreaga reţea a fost descoperită printr-un flagrant.

Citeşte şi

S-a aprins în bord martorul Check Engine? Află cât de bine e să conduci cu el aprins, şi cum poţi să-l stingi - VIDEO

Nokian a lansat în Austria noile anvelope SUV Powerproof şi SUV Wetproof

Maşină a MAI, filmată când depăşea pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate - VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.