Philips lansează ColorVision, o nouă gamă de becuri auto colorate

Philips ColorVision adaugă o nuanţă personalizată de culoare farurilor maşinii. Puteţi alege una dintre cele patru variante cromatice disponibile: albastru, verde, galben sau violet.

Philips lansează ColorVision, o nouă gamă de becuri auto colorate Philips lansează ColorVision, o nouă gamă de becuri auto colorate

Philips le oferă clienţilor posibilitatea de a-şi personaliza maşina prin intermediul becurilor din faruri. Gama ColorVision este disponibilă în patru variante cromatice – albastru, verde, galben sau violet – şi este disponibilă pentru tipurile cele mai populare – H4 şi H7.

Becurile Philips ColorVision oferă tot ce este mai nou în domeniul personalizării culorilor datorită unei noi şi moderne tehnologii de acoperire. Efectul de culoare este creat prin reflexia luminii înapoi în blocul optic de reflexie al lămpii. Când aprindeţi farurile, acestea sunt iluminate de o nuanţă de albastru, verde, galben sau violet. Cu toate acestea, fasciculul proiectat pe drum este lumină pură şi albă.

Mulţumită tehnologiei dezvoltate de compania Philips, farurile iluminează drumul cu 60% mai multă lumină albă decât orice alte variante standard. Prin urmare, şoferul reuşeşte să vadă drumul din faţă mai clar, iar blocurile optice colorate sunt deosebite faţă de toate celelalte. Lămpile ColorVision măresc, de asemenea, vizibilitatea în timpul nopţii cu 25 metri.

Demn de remarcat este faptul că farurile Philips ColorVision sunt conforme cu toată legislaţia auto europeană şi sunt primele becuri auto colorate certificate ca fiind legale în trafic. Totuşi, cum conceptul este atât de nou, producătorul a inclus un certificat de omologare în interiorul ambalajului şi recomandă să fie păstrat permanent în maşină, astfel încât conducătorul auto să poată demonstra că farurile sunt certificate ca legale în trafic în cazul în care are nevoie de o dovadă în faţa autorităţilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.