Prima poză oficială cu noul Audi A3 sau doar o randare foarte reuşită?

Noul Audi A3 este un model aşteptat cu nerăbdare de mulţi fani, fiind deja prefigurat de concepte şi diverse schiţe. Cei de la autoforum.cz au făcut vâlvă zilele astea, lansând ”la apă” o imagine cu noul Audi A3, care ridică multe semne de întrebare.

Prima poză oficială cu noul Audi A3 sau doar o randare foarte reuşită? Prima poză oficială cu noul Audi A3 sau doar o randare foarte reuşită?

E prima imagine reală cu noul Audi A3 sau e doar o randare bine realizată? Este întrebarea pe care o ridică imaginea de pe autoforum.cz - răspunsul se pare că îl vom afla foarte curând, în preajma inaugurării noii generaţii Audi A3 cu ocazia Salonului Auto Geneva 2012.

Pentru moment, putem aprecia faptul că imaginea de faţă nu e deloc surprinzătoare, conformându-se stilului pe care l-am văzut deja pe conceptul Audi RS3 Sedan, de la Geneva 2011. De fapt, e vorba, practic, de aceeaşi imagine de marcă adoptată şi cu ocazia faceliftului lui Audi A5, cu faruri cu LED şi o grilă frontală de mari dimensiuni.

În cazul în care vorbim de o randare, autorul a avut suficient de multe surse de inspiraţie - în primul rând imaginile apărute chiar cu ocazia inaugurării interiorului noului Audi A3. Practic, oficialii au folosit, pe displayul central de pe bord, schiţe ale noii generaţii Audi A3, iar imaginea de faţă pare pur şi simplu o "şlefuire" a acelor schiţe.

Până când vom vedea noul Audi A3 "în carne şi oase" la Geneva 2012, rămâne să aflăm părerea voastră:

CREDEŢI CĂ ACEASTA E PRIMA POZĂ OFICIALĂ CU NOUL AUDI A3?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.