Primele imagini şi informaţii oficiale cu noul Citroen Grand C4 Picasso. VIDEO

La două luni după dezvăluirea noii generaţii C4 Picasso, francezii de la Citroen publică primele imagini şi informaţii oficiale despre fratele mai mare al lui C4 Picasso, denumit Grand C4 Picasso.

Primele imagini şi informaţii oficiale cu noul Citroen Grand C4 Picasso. VIDEO Primele imagini şi informaţii oficiale cu noul Citroen Grand C4 Picasso. VIDEO

Citroen a publicat primele informaţii şi imagini oficiale cu noul monovolum Grand C4 Picasso, fratele (puţin) mai mare al lui C4 Picasso, care a fost dezvăluit în urmă cu două luni.

Cea mai mare diferenţă faţă de un C4 Picasso normal este, fireşte, lungimea mai mare. Astfel, noul Citroen Grand C4 Picasso poate găzdui până la şapte persoane pe cele trei rânduri de scaune.

La fel ca C4 Picasso, Grand C4 Picasso foloseşte noua platformă EMP2 a celor de la Citroen, ceea ce a dus la o scădere a greutăţii cu aproximativ 110 kg faţă de generaţia precedenţă. În plus, deşi pare greu de crezut, monovolumul cu şapte locuri se laudă cu emisii de dioxid de carbon de doar 98 g/km în cazul motorului diesel de 1,6 litri cuplat la cutia de viteze manuală robotizată ETG6 (Efficient Tronic Gearbox) care este disponibilă opţional.

Potrivit Citroen, noul Grand C4 Picasso va fi disponibil la început doar cu o selecţie de motoare diesel, care include un propulsor de 90 CP şi unul de 115 CP. Lista este completată de o unitate BlueHDI de 2,0 litri care produce 150 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.