Priveşte-l pe STIG într-un video la 360 de grade, pe circuitul Top Gear!

Cei de la Top Gear nu se dau bătuţi, în ciuda plecării celor trei prezentatori-cheie. Stig a rămas şi pare că se distrează de minune, filmându-şi acum turele de circuit. La 360 de grade, astfel încât poţi roti imaginea în orice moment.

Priveşte-l pe STIG într-un video la 360 de grade, pe circuitul Top Gear! Priveşte-l pe STIG într-un video la 360 de grade, pe circuitul Top Gear!

Stig nu şomează, ci lucrează din greu. Sau se distrează din greu. Sau... orice face el acolo, face bine. Iar acum mai şi filmează la 360 de grade o tură de circuit Top Gear. Dacă ai un telefon mobil, te sfătuim să vezi clipul de mai jos chiar pe el, pentru că te poţi mişca în imagine cu ajutorul telefonului. Dacă nu, trage cu mouse-ul de imagine şi vei remarca viteza cu care ia Stig virajele. Parcă am fi acolo!

Marca şi modelul maşinii, uşor de ghicit, ni le spuneţi voi!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.