Proiectul ”Titan”, primul automobil marca Apple, păşeşte cu stângul

Autor: Gandul.info 14 sept. 2016 Știri auto
Proiectul ”Titan”, primul automobil marca Apple, păşeşte cu stângul

 


Apple a concediat o parte dintre angajaţii care iau parte la proiectul ”Titan”, primul automobil marca Apple, deoarece acesta s-ar fi lovit de un blocaj, care apare pe fondul reînoirii segmentului spre tehnologii de condus autonom, scrie Gândul.info, citând Mobilissimo.

Concedierile angajaţilor Apple care lucrează la proiectul „Titan” vin ca parte a unui ”reboot” al întregii iniţiative, iar şansele ca maşina să apară sunt mici, deoarece discuţiile dintre Apple, BMV şi alţi parteneri germani au eşuat cu câteva săptămâni în urmă.

Ţinta de livrare a unui produs modern auto, marca  Apple, era anul 2020, însă data a fost reprogramată pentru anul 2021.

Apple nu este prima mare companie din sectorul tehnologic care lucrează la produse self diving, Google intrând pe această piaţă în urmă cu 6 ani.

Uber şi Tesla sunt cunoscute şi ele pentru proiecte similare.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide