Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ”rupe” pe Nürburgring – VIDEO

Autor: ProMotor 12 sept. 2016 Știri auto

 


Alfa Romeo înregistrează un nou record, la doar un an după performanţă de 7 minute şi 39 de secunde pe circuitul Nürburgring din Germania. 

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio este cel mai rapid sedan din clasa lui testat pe Nordschleife. Acesta este ehipat cu un motor V6 turbo de 2.9 litri care dezvoltă 510 CP ce sprintează de la 0-100 km/h în doar 3.9 secunde. Cuplul maxim pe care îl produce este de 600Nm la 2500 rpm şi o viteză maximă de de 307km/h. Noua Giulia este antrenată de transmisia automată ZF în 8 trepte cu padele pe volan, lansată la începutul lunii septembrie pe versiunea Quadrifoglio. 

Unul din punctele forte ale lui Quadrifoglio este transmisia ce dispune de un ambreiaj de blocare (tip lock-up), care asigură răspunsul rapid al acceleraţiei la cuplarea unei trepte de viteză, iar modul selectorului DNA, optimizează schimbarea treptelor, confortul şi manevrabilitatea în orice condiţii de trafic, inclusiv urban, contribuind la reducerea consumului de carburant şi al emisiilor CO2.



Noua Alfa Romeo Giulia va fi disponibilă în România din toamna acestui an şi va fi oferită în patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce şi Quadrifoglio) şi şase variante de motorizare: 2.2 Diesel cu 150 CP, 180 CP şi transmisie manuală cu şase trepte sau automată cu opt trepte; 2.2 Diesel de 210 CP cu transmisie automată şi tracţiune integrală, 2.2 benzină de 280 CP, cu transmisie automată şi tracţiune integrală, 2.0 benzină de 200 CP şi transmisie automată în opt trepte, 2.9 V6 BiTurbo benzină cu 510 CP si cutie manuală cu şase rapoarte sau automată în opt trepte.

Cum s-a descurcat Giulia Quadrifoglio pe circuitul Nürburgring puteţi vedea în clipul de mai jos


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide