Prostituate cu veste reflectorizante

Cu cât o ţară este mai civilizată şi evoluată cu atât standardele şi regulile sunt mai ridicate. Poate părea banal, dar în Spania prostituatele sunt obligate să poarte veste reflectorizante pentru propria lor securitate.

Prostituate cu veste reflectorizante Prostituate cu veste reflectorizante

Prostituatele care "lucrează" lângă autostrada de lângă oraşul catalan, Els Alamus, sunt obligate să poarte veste reflectorizante, în caz contrar vor fi amendate cu 40 de euro. Motivul invocat de autorităţi pentru această regulă, fiind propria securitate a femeilor care prestează în acea zonă.

Un poliţist local a declarat că prostituatele au fost amendate în ultimele două luni din două motive. Unu: că nu purtau veste şi doi: pentru că aduceau un plus de pericol autostrăzilor publice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.