Proton Gen2 ecologic

Dacă din instinct ne întrebăm ce maşina e asta ar trebui să ştim că ea nu numai că a fost testată şi în România dar acum intră şi în segmentul maşinilor ecologice.

Proton Gen2 ecologic Proton Gen2 ecologic

Proton Gen2, testat şi de Promotor, va fi lansat şi în versiunea dotată cu sistem LPG. Constructorul din Malaysia, Proton, a lucrat în colaborare cu Lotus pentru dezvoltarea proiectului Proton Gen2. Astfel se explică faptul că lansarea viitorului model propulsat atât cu benzină cât şi gaz lichefiat va avea loc în Marea Britanie. Sistemul LPG va fi standard pe viitoarele modele, reducând costurile pentru combustibil cu până la 40%.

Pasul făcut de Proton este unul înainte având în vedere că actualele modele ale constructorului din Malaysia ignoră total standardele pentru protecţia mediului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.