PSA pregăteşte un automobil low cost

PSA/Peugeot-Citroen pregăteşte un model low cost care să atenteze la cotă de piaţă a lui Dacia Logan, autoturism construit în Europa de Est şi adresat în principal aceleaşi regiuni.

PSA pregăteşte un automobil low cost PSA pregăteşte un automobil low cost

Peugeot şi Citroen  va adopta strategia rivalilor conaţionali francezi Renault şi va introduce în gamă un model de buget destinat Europei de Est. Acest model va fi un sedan compact,care intenţionează să replice succesul lui Logan înregistrat în ţări precum Rusia sau România. Spre deosebire însă de modelul fabricat în România, PSA intenţionează să îl direcţioneze doar către pieţele emergente.

Modelul va fi asamblat în Turcia sau Polonia şi va purta atât sigla Citroen cât şi cea Peugeot şi va fi destinat către Europa Centrală şi de Est, Asia şi Africa de Nord. Pentru că se doreşte un model foarte economic, în versiunea de bază modelul va fi dotat cu un propulsor în trei cilindri. Preţul ar trebui să se claseze sub pragul de 8.000 de euro pentru a putea face o concurenţă reală.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.