Rabla 2013 este operaţional

S-a dat undă verde la Programul Rabla 2013. Cine este interesat de cumpărarea unei maşini prin programul rabla 2013, de azi (10.06.2013) poate să se înscrie la unul din colectorii validaţi în program.

Rabla 2013 este operaţional Rabla 2013 este operaţional

Înscrierea în Programul "Rabla" a început luni (10.06.2013), un sfert din cele 17.000 de tichete destinate persoanelor fizice fiind distribuite colectorilor validaţi într-o primă etapă, astfel că la mai multe puncte de colectare se regăsesc în prezent şi sub 10 tichete.

Pentru Programul "Rabla" 2013 au fost alocate 20.000 de vouchere de 6.500 de lei. Numărul tichetelor a scăzut la 20.000 (dintre care 17.000 sunt pentru persoanele fizice şi 3.000 pentru firme şi instituţii publice). Persoanele fizice care doresc să beneficieze de valoarea voucher-ului obţinut la casarea autovehiculului mai vechi de 10 ani se pot înscrie la unul din colectorii validaţi în program, a căror listă se regăseşte pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), în timp ce firmele şi instituţiile publice se înscriu direct la AFM.

Distribuirea tichetelor la colectorii validaţi a fost gândită în funcţie de numărul maşinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judeţene, conform statisticilor realizate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor. În prima etapă, au fost distribuite 25 la sută din cele 17.000 de tichete. Astfel, cele mai multe tichete - 549 - au fost distribuite în Bucureşti, iar cele mai puţine - 36 - în judeţul Călăraşi. Judeţele fruntaşe la repartizare sunt Cluj şi Teleorman, unde au fost distribuite câte 180 de tichete.

Mai multe informaţii pe www.mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.