Randări sau imagini reale cu noua Mazda3?

Autor: Oraan Mărculescu 03 iun. 2013 Știri auto
Randări sau imagini reale cu noua Mazda3?

Noua generaţie Mazda3 va debuta pe plan european cel mai probabil la Salonul Auto Frankfurt 2013, din toamnă, maşina fiind deja surprinsă camuflată în teste de stradă.

Iată că o publicaţie japoneză susţine că a intrat în posesia primelor imagini oficiale cu noua Mazda3, deşi cel mai probabil este vorba despre randări foarte reuşite, realizate pe baza pozelor spion.

Se observă imediat relaţia de ”rudenie” cu Mazda6 sau Mazda CX-5 – adică limbajul de design ”Kodo”, noua Mazda3 părând o Mazda6 hatchback scurtată. Ceea ce nu e deloc rău, dacă ne gândim la succesul şi aprecierea de care se bucură noua berlină japoneză de clasă medie.

Cel mai probabil, şi planşa de bord din interiorul lui Mazda3 va prelua un design similar cu al suratei mai mari, iar, din punct de vedere tehnic, compacta japonezilor este de aşteptat să se situeze printre cele mai dinamice modele din clasa ei.

Însă mai multe detalii despre noua Mazda3 vom avea spre sfârşitul lunii, când constructorul japonez va da publicităţii primele informaţii şi imagini oficiale cu noul model.

CE PĂRERE AVEŢI DESPRE NOUA MAZDA3 DIN ACEASTĂ IMAGINE?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide