Reacţie fulger a Groupe Renault România la acuzaţiile prim-ministrului. „S-au inflamat nişte multinaţionale”

Groupe Renault România reacţionează după ce premierul Mihai Tudose ...

Reacţie fulger a Groupe Renault România la acuzaţiile prim-ministrului. „S-au inflamat nişte multinaţionale” Reacţie fulger a Groupe Renault România la acuzaţiile prim-ministrului. „S-au inflamat nişte multinaţionale”

Groupe Renault România reacţionează după ce premierul Mihai Tudose a vorbit în şedinţa de Guvern despre „un protest al unor români susţinuţi de conducerea” unei companii care externalizează profiturile. Nu a pronunţat niciun nume, dar făcea referire la protestul de ieri de la Mioveni, la care au participat mii de angajaţi ai Uzinelor Dacia.

„Nu comentăm deciziile politice ale autorităţilor. Acţiunea din 7 noiembrie este o iniţiativă exclusiv a SAD (Sindicatul Automobile Dacia, n.r.)., persoană juridică independentă. Compania a fost doar informată de către SAD referitor la acest demers, potrivit prevederilor CCM. Ne vom organiza activitatea astfel încât să putem produce vehiculele comandate de clienţii noştri”, se arată într-o reacţie a companiei pentru Digi24.

În şedinţa de Guvern, premierul Tudose a spus că reacţia negativă faţă de modificările aduse Codului fiscal s-a datorat faptului că „s-au inflamat nişte multinaţionale”, nemulţumite de măsurile care împiedică externalizarea profiturilor.

„Am apreciat, cu ghilimelele de rigoare, un protest al unor români susţinuţi de conducere care doreau autostrăzi, compania externalizând profitul. Superb! Nu mai merge”, a spus Tudose.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.