Reacţie fulger a Groupe Renault România la acuzaţiile prim-ministrului. „S-au inflamat nişte multinaţionale”

Autor: Marius Vișan 08 nov. 2017 Știri auto
Reacţie fulger a Groupe Renault România la acuzaţiile prim-ministrului. „S-au inflamat nişte multinaţionale”

Groupe Renault România reacţionează după ce premierul Mihai Tudose a vorbit în şedinţa de Guvern despre „un protest al unor români susţinuţi de conducerea” unei companii care externalizează profiturile. Nu a pronunţat niciun nume, dar făcea referire la protestul de ieri de la Mioveni, la care au participat mii de angajaţi ai Uzinelor Dacia.

„Nu comentăm deciziile politice ale autorităţilor. Acţiunea din 7 noiembrie este o iniţiativă exclusiv a SAD (Sindicatul Automobile Dacia, n.r.)., persoană juridică independentă. Compania a fost doar informată de către SAD referitor la acest demers, potrivit prevederilor CCM. Ne vom organiza activitatea astfel încât să putem produce vehiculele comandate de clienţii noştri”, se arată într-o reacţie a companiei pentru Digi24.

În şedinţa de Guvern, premierul Tudose a spus că reacţia negativă faţă de modificările aduse Codului fiscal s-a datorat faptului că „s-au inflamat nişte multinaţionale”, nemulţumite de măsurile care împiedică externalizarea profiturilor.

„Am apreciat, cu ghilimelele de rigoare, un protest al unor români susţinuţi de conducere care doreau autostrăzi, compania externalizând profitul. Superb! Nu mai merge”, a spus Tudose.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide