Remorci custom

Din ciclul "nu am nevoie de aşa ceva, dar totuşi există", americanii au găsit o modalitate inedită pentru a-şi lua cu ei cât mai multe bagaje în voiajurile lungi.

De fapt, este vorba despre firma American Custom Trailers, care, după cum îi spune şi numele, se ocupă de producerea remorcilor personalizate, atât pentru maşini, cât şi pentru motociclete.

Deocamdată, exemplele din imagini sunt destinate motocicliştilor, probabil acelora care sunt destul de pasionaţi şi de maşini, dar nu vor să renunţe la mersul pe două roţi. Sloganul firmei are deplină acoperire în fapte, oricine ieşind în evidenţă cu o astfel de remorcă ataşată de chopper. Mai ales că modelele propuse sunt inspirate după Ford Mustang şi Chevrolet Corvette, simboluri americane pe patru roţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.