Restricţii în trafic în centrul Capitalei. Încep lucrările la construirea Stadionului Naţional Arcul de Triumf

Din data de 5 august încep lucrările pentru construirea Stadionului Naţional Arcul de Triumf, iar Brigada Rutieră a instituit restricţii de trafic în zonă.

Restricţii în trafic în centrul Capitalei. Încep lucrările la construirea Stadionului Naţional Arcul de Triumf Restricţii în trafic în centrul Capitalei. Încep lucrările la construirea Stadionului Naţional Arcul de Triumf

Din data de 5 august încep lucrările pentru construirea Stadionului Naţional Arcul de Triumf, iar Brigada Rutieră a instituit restricţii de trafic în zonă.

Astfel, va fi restricţionat traficul auto pe breteaua destinată virajului la dreapta de pe Str. Alexandru Constantinescu pe Bd. Mărăşti, cu asigurarea în permanenţă a unui culoar pietonal protejat cu lăţimea de min. 1,00 m.

Potrivit Brigăzii Rutiere, lucrarea nu va afecta benzile de circulaţie existente pe Str. Alexandru Constantinescu şi Bd. Mărăşti.

Poliţia solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.