Review- Need for Speed: The Run

Vezi aici care sunt avantajele noului NFS de tip arcade, dar şi de ce ar trebui să-ţi păstrezi banii pentru altceva.

Review- Need for Speed: The Run Review- Need for Speed: The Run

Electronic Arts şi-a păstrat obiceiul de a lansa a două titluri Need for Speed pe an. Astfel, după ce în această primăvară a prezentat simulatorul Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed, acum a venit timpul pentru varianta arcade: Need for Speed: The Run.

Totuşi, există o serie foarte mare de dezavantaje, The Run putând fi considerat o mare dezamăgire. Primul lips sesizat este povestea lui Jack Rourke, borfaşul ce avea probleme cu mafia. Din firul epic al jocului se remarcă doar filmul de început şi nimic mai mult.

Doar o mică parte a bolizilor poate fi condusă în campania principală. Mai mult, jucătorul poate comuta între aceste maşini doar în anumite momente cheie ale poveştii, precum şi în staţiile de benzină presărate pe trasee. Acestea din urma, pe lângă faptul că rup fluenţa curselor, te mai fac să şi pierzi timp important în confruntarea cu ceilalţi şoferi.

Află mai multe despre Need for Speed: The Run pe: go4games.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.