Rezultatele concursului ”Votează maşina ideală pentru femei”

Luna femeilor s-a încheiat, la fel şi concursul ProMotor şi EcoWash ”Votează maşina ideală pentru femei”. Iată care sunt câştigătorii concursului şi topul celor mai potrivite maşini pentru femei!

Rezultatele concursului ”Votează maşina ideală pentru femei” Rezultatele concursului ”Votează maşina ideală pentru femei”

În luna femeilor, ProMotor şi EcoWash Mobile v-au oferit concursul "Votează maşina ideală pentru femei", premiile constând din 3 abonamente EcoWash: unul pentru un an, iar celelalte două pentru 6 luni. Dintrei cei peste 6.500 de participanţi, au fost aleşi prin tragere la sorţi trei câştigători.

Aceştia sunt:

 • Anton Daniel Valentin - câştigătorul unui abonament EcoWash Mobile pentru 1 an (o recondiţionare completă a maşinii tale urmată de 23 spălări interior + exterior)
 • Irimia Radu - câştigătorul unui abonament EcoWash Mobile pentru 6 luni (o recondiţionare completă a maşinii tale urmată de 11 spălări interior + exterior)
 • Arama Cornel - câştigătorul unui abonament EcoWash Mobile pentru 6 luni (o recondiţionare completă a maşinii tale urmată de 11 spălări interior + exterior)

Dar, pe lângă premiile EcoWash Mobile puse în joc, scopul nostru a fost de a găsi, împreună cu userii noştri, care sunt cele mai potrivite maşini pentru femei. Din cele aproape 8.000 de voturi, cele mai multe s-au îndreptat către Mini Cooper. Astfel, Mini Cooper, cu peste 2.000 de voturi (adică un sfert din voturile totale) devine MAŞINA PROMOTOR PENTRU FEMEI în anul 2011.

Pe locurile 2 şi 3 se situează Alfa Romeo Giulietta, compacta sexy italiancă, respectiv Volkswagen Beetle, model care, în ciuda vârstei, nu şi-a pierdut deloc din şarmul dedicat sexului frumos.

Iată mai jos topul integral al maşinilor pentru femei în 2011, în urma votului userilor ProMotor:

 1. Mini Cooper - 2.042 voturi

 2. Alfa Romeo Giulietta - 1.270 voturi

 3. Volkswagen New Beetle - 1.170 voturi

 4. Citroen DS3 - 667 voturi

 5. Opel Corsa - 559 voturi

 6. Mazda 2 - 526 voturi

 7. Mitshubishi ASX - 497 voturi

 8. Fiat 500 - 441 voturi

 9. Ford KA - 269 voturi

 10. Renault Twingo Miss Sixty - 206 voturi

Cei care au votat ne-au împărtăşit şi impresiile lor despre maşini, pe care le puteţi citi la fiecare model în parte, în pagina de concurs.

Felicitări câştigătorilor concursului nostru şi vă aşteptăm în viitor să participaţi la alte concursuri interactive ProMotor!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.