Alfa Romeo Giulietta - Informaţii oficiale

Alfa Romeo Giulietta poartă un nume istoric şi acest lucru ne este adus la cunoştiinţă şi de primul clip în care vedem modelul în acţiune.

Cea mai frumoasa compacta?Alfa Romeo a dat publicităţii primele imagini şi informaţii legate de noul model de clasă compactă. Astfel s-a evaporat şi misterul privind numele modelului: Alfa Romeo Giulietta. Maşina va putea fi admirată în premieră mondială la salonul auto de la Geneva din primăvara lui 2010.

Un nume cu puternice rezonanţe afective şi nu numai în istoria Alfa Romeo. Un nume care este resuscitat în anul în care constructorul italian aniversează 100 de ani de existenţă.

Noul model va fi disponibil doar în caroserie cu 5 uşi şi se va folosi de platforma tehnică C-Evo, ce urmează a fi implementată şi în viitoarele modele Chrysler şi Dodge. Cu o lungime de 4,35m, o lăţime de 1,8 metri şi o înălţime de 1,46, noua Alfa Romeo va beneficia de o creştere semnificativă în dimensiuni. Ampatamentul noului model este de 2,63 metri, iar volumul portbagajului este de 350 litri.

Despre interior... ce se vede Gama de motorizări va cuprinde două propulsoare pe benzină de 1,4 litri, de 120 CP şi 170 CP în varianta Multiair plus două diesel-uri de 1,6 litri şi 2.0, de 105, respectiv 170 CP. Vârful de gamă va fi echipat cu propulsorul 1.750 TBi care va furniza 235 CP şi va fi oferită doar în echipare Quadrifoglio Verde.

Propulsoarele turbo respectă normele de poluare Euro 5 şi vor dispune standard de funcţia Start&Stop. Giulietta va dispune în echiparea de serie de VDC (Vehicle Dynamic Control), DST (Dynamic Steering Torque), Q2 - diferenţial faţă electronic şi selectorul DNA. Acesta din urmă şi-a făcut debutul pe Alfa Romeo MiTo şi va dispune tot de 3 setări: Dynamic, Normal and All Weather


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.