Ridicarea maşinilor va începe azi. Cum arată noile platformele cu care se vor ridica maşinile din Bucureşti – FOTO

Autor: Firuta Flutur 26 aug. 2019 Știri auto

Primăria Capitalei a scos deja pe străzi platformele care vor ridica maşinile parcate neregulamentar. Un astfel de utilaj a fost prezent sâmbătă la Băneasa, la BIAS, şi a fost adus „pentru orice eventualitate”. Ridicarea maşinilor va începe de luni, 26 august, scrie MEDIAFAX.

Primăria Capitalei a scos deja pe străzi platformele care vor ridica maşinile parcate neregulamentar. Un astfel de utilaj a fost prezent sâmbătă la Băneasa, la BIAS, şi a fost adus „pentru orice eventualitate”. Ridicarea maşinilor va începe de luni, 26 august.

Una dintre cele 6 platforme care vor ridica maşinile parcate neregulamentar pe străzile Capitalei a fost adusă, sâmbătă, la intrarea în Aeroportul Băneasa, de pe bulevardul Aerogării, acolo unde s-a desfăşurat BIAS 2019.

Cele 6 platforme Iveco aparţin Companiei Municipale Managementul Traficului, instituţie care se va ocupa de ridicarea maşinilor.

Potrivit şoferului care se afla, sâmbătă, la volanul acestui utilaj, platforma a fost adusă „pentru orice eventualitate”, adică în cazul în care vreun autoturism ar fi blocat accesul în aeroport sau ar fi blocat bulevardul, mai ales că zona a fost extrem de aglomerată pentru că foarte mulţi spectatori au venit la BIAS cu maşinile personale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Nicolae Oprea
Nicolae Oprea
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide