Ridicarea maşinilor va începe azi. Cum arată noile platformele cu care se vor ridica maşinile din Bucureşti - FOTO

Una dintre cele 6 platforme care vor ridica maşinile parcate neregulamentar pe străzile Capitalei a fost adusă, sâmbătă, la intrarea în Aeroportul Băneasa, de pe bulevardul Aerogării, acolo unde s-a desfăşurat BIAS 2019.

Ridicarea maşinilor va începe azi. Cum arată noile platformele cu care se vor ridica maşinile din Bucureşti - FOTO Ridicarea maşinilor va începe azi. Cum arată noile platformele cu care se vor ridica maşinile din Bucureşti - FOTO

Primăria Capitalei a scos deja pe străzi platformele care vor ridica maşinile parcate neregulamentar. Un astfel de utilaj a fost prezent sâmbătă la Băneasa, la BIAS, şi a fost adus „pentru orice eventualitate”. Ridicarea maşinilor va începe de luni, 26 august, scrie MEDIAFAX.

Primăria Capitalei a scos deja pe străzi platformele care vor ridica maşinile parcate neregulamentar. Un astfel de utilaj a fost prezent sâmbătă la Băneasa, la BIAS, şi a fost adus „pentru orice eventualitate”. Ridicarea maşinilor va începe de luni, 26 august.

Una dintre cele 6 platforme care vor ridica maşinile parcate neregulamentar pe străzile Capitalei a fost adusă, sâmbătă, la intrarea în Aeroportul Băneasa, de pe bulevardul Aerogării, acolo unde s-a desfăşurat BIAS 2019.

Cele 6 platforme Iveco aparţin Companiei Municipale Managementul Traficului, instituţie care se va ocupa de ridicarea maşinilor.

Potrivit şoferului care se afla, sâmbătă, la volanul acestui utilaj, platforma a fost adusă „pentru orice eventualitate”, adică în cazul în care vreun autoturism ar fi blocat accesul în aeroport sau ar fi blocat bulevardul, mai ales că zona a fost extrem de aglomerată pentru că foarte mulţi spectatori au venit la BIAS cu maşinile personale.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.