Roewe SUV pe platformă SsangYong

Recent a fost surprins un SUV, cu forma lui SsangYong Kyron, dar cu partea frontală foarte asemănătoare cu a noii berline Roewe 550. Sau fostul Rover, acum în proprietatea chinezilor.

Roewe SUV pe platformă SsangYong Roewe SUV pe platformă SsangYong
După ce Rover a fost cumpărat de chinezi, a apărut surprinzătorul Roewe 550, o berlină reuşită, iar planurile pentru revigorarea MG nu sunt doar pe hârtie. Iată că noii proprietari au planuri şi mai mari cu fosta marcă britanică, urmând a propune pieţei chineze un SUV Roewe.

Se pare că acesta va fi bazat pe SsangYong Kyron, care ar urma să fie asamblat în China, motorizările urmând a fi livrate din Coreea. O dată precisă pentru lansarea maşinii pe piaţă nu se ştie încă, dar 2009 pare un an realist, având în vedere că, practic, noul model va beneficia doar de modificări de design, pentru a fi integrat în gama Roewe.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.