Rolls Royce Ghost, inaugurat la Frankfurt 2009

Lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt 2009, Rolls-Royce Ghost reprezintă îmbinarea perfectă a trecutului cu prezentul şi viitorul automobilelor de lux.

Rolls Royce Ghost, inaugurat la Frankfurt 2009 Rolls Royce Ghost, inaugurat la Frankfurt 2009

Noua limuzină Rolls Royce Ghost prezintă elemente preluate de la vechea escadrilă a aristrocatelor maşini Rolls Royce, principala caracteristică fiind grila masivă, care, prin artificii de design, pare mult mai bine integrată în imaginea de ansamblu a caroseriei. Stopurile maşinii dau un aer extravagant părţii posterioare a noului model, iar portierele se deschid tot în sens opus, ca la Rolls Royce Phantom, permiţând accesul într-un univers interior extrem de luxos. Atenţia pentru detalii este impresionantă, Rolls Royce Ghost fiind una din cele mai reuşite creaţii ale britanicilor.

VEZI POZELE CU ROLLS ROYCE GHOST LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.