Rolls-Royce Phantom vs. Maybach

P.Diddy nu se încurcă cu jumătăţi de măsură şi chiar când face accident, il face în stil mare, daunele ridicându-se la multe zeci de mii de euro, sau un fleac pentru rapperul american.

Rolls-Royce Phantom vs. Maybach Rolls-Royce Phantom vs. Maybach
Vina nu îi aparţine cântăreţului american, inculpatul fiind un şofer într-o stare uşor euforică care nu a anticipat corect lungimea Rolls-ului şi a "bruscat" limuzina Maybach a lui Sean Combs. În carambol au fost implicate mai multe automobile. Deşi daunele surprinse în imagini nu sunt impresionate, nota de plată la eleganta limuzina a lui P.Diddy ar putea ajunge la 100.000 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.