Rolls-Royce Silver Shadow aruncat în aer în numele artei

Rolls-Royce Silver Shadow este una dintre clasicele „de duzină” de la Rolls. Chiar şi aşa, ideea de a vedea unul aruncat în aer este un pic dureros. Dar, hei!, ce nu face lumea pentru artă...

Rolls-Royce Silver Shadow aruncat în aer în numele artei Rolls-Royce Silver Shadow aruncat în aer în numele artei

Acesta este unul dintre filmuleţele în care plăcerea de a vedea o maşină urcând violent către Raiul maşinilor este contracarată de durerea sufletească de a vedea un Rolls-Royce luându-şi la revedere de la Terra. Oare asta a vrut şi autorul să spună...?

Silver Shadow nu este chiar una dintre rarităţile din istoria Rolls-Royce - între 1965 şi 1980 s-au creat circa 30.000 de unităţi. Prin urmare, nici valoarea unui asemenea model pe piaţa second-hand nu este usturător de mare. Găseşti şi cu 10.000 € un exemplar funcţional. 

Deci este alegerea perfectă pentru a crea un clip artistic care să instige. O clasică britanică... aruncată în aer... cu „Dunărea albastră” a lui Strauss pe fundal... ce poate fi mai de impact decât asta? (de fapt, ştim răspunsul: să distrugi o geantă de 100.000 $ de dragul artei, cum artistul a şi făcut, de altfel...)

Din fericire (pentru tine), nu suntem critici de artă, aşa că n-o să încercăm să-ţi influenţăm părerea despre creaţia lui Tyler Shields, însă suntem curioşi care este părerea ta despre acest manifest artistic.

(dacă ţi-am stârnit apetitul pentru chestii artistice, uită-te la acest Ferrari California pictat cu vopsea fotosensibilă sau la aceste machete clasice dezintegrate)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.