Rolls-Royce Silver Shadow aruncat în aer în numele artei

Autor: Andrei Ştirbu 20 oct. 2014 Știri auto
Rolls-Royce Silver Shadow aruncat în aer în numele artei

Acesta este unul dintre filmuleţele în care plăcerea de a vedea o maşină urcând violent către Raiul maşinilor este contracarată de durerea sufletească de a vedea un Rolls-Royce luându-şi la revedere de la Terra. Oare asta a vrut şi autorul să spună…?

Silver Shadow nu este chiar una dintre rarităţile din istoria Rolls-Royce – între 1965 şi 1980 s-au creat circa 30.000 de unităţi. Prin urmare, nici valoarea unui asemenea model pe piaţa second-hand nu este usturător de mare. Găseşti şi cu 10.000 € un exemplar funcţional. 

Deci este alegerea perfectă pentru a crea un clip artistic care să instige. O clasică britanică… aruncată în aer… cu „Dunărea albastră” a lui Strauss pe fundal… ce poate fi mai de impact decât asta? (de fapt, ştim răspunsul: să distrugi o geantă de 100.000 $ de dragul artei, cum artistul a şi făcut, de altfel…)

Din fericire (pentru tine), nu suntem critici de artă, aşa că n-o să încercăm să-ţi influenţăm părerea despre creaţia lui Tyler Shields, însă suntem curioşi care este părerea ta despre acest manifest artistic.

(dacă ţi-am stârnit apetitul pentru chestii artistice, uită-te la acest Ferrari California pictat cu vopsea fotosensibilă sau la aceste machete clasice dezintegrate)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide