Segway Ferrari PT i2 – ediţie limitată

Angajaţii Segway şi-au unit fortele cu cei de la Ferrari pentru a scoate o ediţie limitată Segway denumită PT i2.

Segway Ferrari PT i2 – ediţie limitată Segway Ferrari PT i2 – ediţie limitată

De ceva timp, angajaţii Ferrari foloseau ca mijloc de transport Segway pentru a se deplasa în jurul fabricii din Maranello. Segway PT i2 este disponibil în binecunoscuta culoare roşie, cu mânere învelite în piele şi nelipsita emblemă Ferrari. El poate parcurge aproximativ 40 de km cu o singură baterie, şi poate fi depozitat foarte uşor în portbagajul Ferrari.

În afara elementelor de design, Segway PT i2 păstrează aceleaşi specificaţii tehnice ca şi ale versiunilor de serie, viteza maximă atinsă fiind de 20 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.