Şoferul unui camion, filmat când conducea pe contrasens pe DN 39 - VIDEO

VIDEO - Şoferul unui camion, filmat când conducea pe contrasens, în Constanţa, căutat de poliţişti

Şoferul unui camion, filmat când conducea pe contrasens pe DN 39 - VIDEO Şoferul unui camion, filmat când conducea pe contrasens pe DN 39 - VIDEO

Şoferul unui camion filmat în timp ce conducea, miercuri dimineaţă, pe contrasens, la intrarea în oraşul Constanţa, pe DN 39, este căutat de poliţişti. Acesta riscă suspendarea permisului şi amendă, scrie Mediafax.

Şoferul camionului a fost filmat de un alt participant la trafic în momentul în care, deplasându-se pe DN 39, la intrarea în municipiul Constanţa, intră pe contrasens cu intenţia de a ajunge într-o staţie de benzină.

Camionul rulează pe mai multe zeci de metri, iar apoi intră în benzinărie, dar prin zona de ieşire.

Imaginile au ajuns şi la poliţiştii constănţeni, care au început cercetările pentru identificarea şoferului.

„Se fac verificări pentru identificarea autocamionului şi a conducătorului auto. Acesta, pentru circulaţie pe sensul opus de mers, riscă suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile şi amendă din clasa III de sancţiuni, cu 6-8 puncte amendă”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.