Sophia, femeia robot, merge în dreapta maşinii autonome Audi Jack

Sophia, să-ţi pui centura!

Sophia, femeia robot, merge în dreapta maşinii autonome Audi Jack Sophia, femeia robot, merge în dreapta maşinii autonome Audi Jack

Am văzut că a fost mare nebunie ieri cu femeia-robot. Nu este încă atât de atrăgătoare, mai ales că nu e completă. Dar e uimitor că pe scara naturaleţii, e undeva aproape de capăt cu fizionomia şi cu reacţiile. De la cei care au pipăit-o ieri am înţeles că şi simulacrul de piele e aproape de cea naturală.  E clar că a venit vremea lor. Unii sunt virtuali şi în eter, alţii devin fizici şi arată ca noi. Mai e puţin până departe şi nu putem să ignorăm realitatea. Aşa că am zis hai să vedem dacă Sophia ştie şi cu volanul. Ok, nu a lăsat-o nimeni la volan, mai ales pe un drum public, însă Audi a lăsat-o pe locul din dreapta ca să vadă cum reacţionează într-o maşină autonomă cu foarte multă inteligenţă artificială. Audi Jack este cel ami evoluat model al nemţilor, iar Sophia este cel mai uman robot din câţi am văzut. Hai să vedem cum se împacă şi conversaţia superbă dintre robot şi om. Să porniţi subtitrarea în Youtube.  

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.