Spada TS Codatronca

Profitând de asemănarea cu Batmobile, Spada Codatronca, supercarul italian se promovează tocmai prin aluzia la Gotham City.

Spada TS CodatroncaPentru început, Spada Codatronca, va fi disponibilă doar în varianta TS (Turismo Sportivo), propulsată de un motor V8 derivat din cel de 7.0 litri de pe Corvette, aspirat natural, al cărui putere este de "doar" 630 CP, urmând ca la finele anului să fie lansată versiunea mai puternică TTS (Turismo Super Sportivo). Din considerente ecologice, motorul lui Spada TS Codatronca va beneficia de un kit de conversie, făcând posibilă şi utilizarea biocombustibilului. Performanţele sunt "decente", o acceleraţie până la 100 km/h în 3,4 secunde şi o viteză de top de 340 km/h.

Şasiul tubular din aluminiu asigură o greutate scăzută, foarte utliă chiar şi la frânare. Acolo unde între în schemă un sistem compus din discuri Brembo cu etriere cu 8 pistonşe pe faţă şi 4 pe spate, jante de 19 inch OZ şi cauciucuri Pirelli P-Zero Corsa de 285/35 R19 pe faţă şi 345/35 R19 pe spate, acolo unde puterea este transmisă prin intermediul unei cutii de viteze cu şase trepte.

Doar Batman lipseşte din peisaj în rest acest automobil are toate ingredientele pentru a deveni erou pe marile ecrane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.