STUPEFIANT: Aşa arată un Audi A7 rupt în două şi ars! Iar şoferul a supravieţuit!

Atât martorii, cât şi poliţia sau pompierii sosiţi la faţa locului au declarat că şoferul a scăpat miraculos din acest teribil accident, în care un Audi A7 a fost distrus complet. Cum a fost posibil aşa ceva?

STUPEFIANT: Aşa arată un Audi A7 rupt în două şi ars! Iar şoferul a supravieţuit! STUPEFIANT: Aşa arată un Audi A7 rupt în două şi ars! Iar şoferul a supravieţuit!

Conform celor de la jalopnik.com, strada unde s-a produs acest teribil accident este cunoscută pentru diversele incidente de acest fel petrecute în ultimii 20 de ani. În cazul accidentului de faţă, şoferul acestui Audi A7 se pare că urcase beat la volan şi conducea cu viteză excesivă.

Acesta a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit violent de un stâlp, rupându-se efectiv în două - stâlpul a "sfâşiat" maşina pe diagonală, de la scaunul pasagerului dreapta-faţă până după scaunul şoferului. Martorii din zonă s-au grăbit să-l scoată pe şofer dintre fiarele contorsionate chiar la timp, înainte ca epava să ia foc, incendiul fiind stins după 10 minute, datorită intervenţiei prompte a pompierilor.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA ACEST ACCIDENT

La fel ca autorităţile, şi noi suntem curioşi cam care a fost dinamica acestui teribil accident demn de filmele de acţiune de la Hollywood. Oricum, şoferul "merită" să primească şi un premiu ca supravieţuitor al celui mai teribil accident din ultimii ani...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.