Suntem la 1 mm de o implicare istorică în viitorul unei mărci grandioase

Geely loveşte decisiv

Suntem la 1 mm de o implicare istorică în viitorul unei mărci grandioase Suntem la 1 mm de o implicare istorică în viitorul unei mărci grandioase

CCTV (China Central Television) a dat o ştire că grupul mamut Zhejiang Geely Automobile vrea să cumpere între 3% şi 5% din acţiunile Daimler AG (compania mamă Mercedes). Ar fi al treilea mare acţionar din grup şi ar trebui să plătească 4 miliarde de euro pentru acest loc. Acum o lună mai fuseseră discuţii, însă zvonurile spun că şefii acţionarilor i-ar fi trimis pe chineiz pe piaţa de capitală unde sunt acţiuni la liber. După noi negocieri cu discount-uri, conform Reuters, Geely va cumpăra până la urmă câteva procente foarte importante din Daimler. Geely a cumpărat pachetul de acţiuni care-i conferă control şi la Volvo, în 2010.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.