Surpriză rusească pentru Frankfurt 2011: e-Auto aduce un nou concept

Compania auto rusească e-Auto (sau e-Avto în rusă) vrea să îşi facă loc în lumea bună a constructorilor de maşini ecologice, promiţând un concept interesant pentru Salonul Auto Frankfurt 2011. Deocamdată, nişte imagini-teaser.

Surpriză rusească pentru Frankfurt 2011: e-Auto aduce un nou concept Surpriză rusească pentru Frankfurt 2011: e-Auto aduce un nou concept

Ruşii de la e-Auto nu sunt chiar nişte necunoscuţie: sub egida firmei-mamă Yarovit, aceştia au prezentat publicului încă de anul trecut proiectul unor maşini cu propulsie hibridă, construite după un concept modular.

În spatele tinerilor ambiţioşi se află miliardarul rus Mikhail Prokhorov şi fondul de investiţii al acestuia Onexim, aşa încât se pare că fonduri pentru dezvoltarea noilor maşini există, deocamdată fără probleme.

Dacă iniţial echipa de ingineri a prezentat două modele, un coupe şi un hatchback în 5 uşi, la Salonul Auto Frankfurt 2011 va veni rândul unui model crossover, bazat pe aceeaşi platformă, dar ruşii anunţă şi un surprinzător concept.

Deocamdată, nici o altă informaţi despre acesta, dar e destul de clar că rolul conceptului e-Auto va fi de a atrage reflectoarele lumii auto şi interesul potenţialilor clienţi asupra noii mărci auto ecologice din Rusia.

Şi mai interesant este faptul că sistemul de propulsie hibridă realizat de specialiştii ruşi înseamnă o combinaţie între un motor electric şi unul rotativ, fiind promisă o autonomie maximă de 1.000 km. Punem pariu că şi alţi constructori auto foarte cunoscuţi sunt curioşi în legătură cu acest nou concept rusesc.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.