Ţepele nu dispar, ţepele se dau şi se iau

După ce metoda "Accidentul" a făcut destule victime printre şoferi, escroci au mai născocit o metodă...

Ţepele nu dispar, ţepele se dau şi se iau Ţepele nu dispar, ţepele se dau şi se iau

 


După ce metoda "Accidentul" a făcut destule victime printre şoferi, escroci au născocit o altă modalitate pentru a face rost de bani. Dcnews.ro ne informează că şoferii bucureşteni sunt predispuşi la o nouă metodă de ţepuire. Copiind sigla Poliţiei locale, escrocii dau amenzi pentru diferite infracţiuni în trafic. Astfel, şoferul este informat printr-un bilet lăsat pe maşină, că a încălcat o regulă de circulaţie, fiind totodată sancţionat cu puncte de amendă.

După o perioadă de timp, contravenientul primeşte acasă o amendă fictivă cu un cod IBAN, iar cei cate plătesc nu fac altceva decât să cadă în plasa acestor ţepari.

Cel mai bun lucru pe care poate să îl facă un şofer care primeşte o astfel de amendă este să se adreseze Poliţiei.

Primul cazuri a aparut în Sectorul 4, acesta fiind semnalat de o şoferiţă, care şi-a dat seama de escrocherie şi a anunţat Poliţia.

Totuşi, Dcnews.ro ridică o problemă interesantă la care organele competente trebuie să răspundă: cum fac escrocii rost de adresa şoferului "contravenient"?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.