Tesla îşi propune să înceapă vânzarea lui Model 3 în Europa de luna viitoare

Tesla nu a obţinut încă aprobarea din partea autorităţilor din Europa pentru a începe să vândă Model 3 în regiune

Tesla îşi propune să înceapă vânzarea lui Model 3 în Europa de luna viitoare Tesla îşi propune să înceapă vânzarea lui Model 3 în Europa de luna viitoare

Tesla nu a obţinut încă aprobarea din partea autorităţilor din Europa pentru a începe să vândă Model 3 în regiune, însă asta nu îl va împiedica pe producătorul american să înceapă livrările luna viitoare, potrivit europe.autonews.com.

Compania a lucrat în strânsă colaborare cu autorităţile şi se aşteaptă să primească certificarea după ce o parte din angajaţi se vor întoarce din vacanţa de iarnă. 

Începerea livrărilor pentru Model 3 în Europa reprezintă o prioritate Elon Musk. Tesla îşi propune să înceapă vânzarea lui Model 3, în Europa, în februarie.

Cu Model 3 Tesla vizează rivali precum BMW i3 şi VW eGolf. În timp ce pick-up-urile şi SUV-urile reprezintă aproximativ 70% din vânzările de vehicule din S.U.A., europenii încă mai favorizează sedanurile.

"Suntem încântaţi să aducem Modelul 3 în Europa şi China la începutul anului viitor, având în vedere că piaţa de sedanuri în aceste regiuni este chiar mai mare decât în America de Nord", a spus Musk în timpul cererii de câştiguri din octombrie.

Tesla a obţinut aprobarea pentru cerinţele de siguranţă, zgomot şi mediu de la o autoritate de reglementare olandeză cunoscută sub denumirea de RDW. În conformitate cu normele Uniunii Europene, odată ce un nou vehicul al unui producător de autovehicule a fost certificat de o autoritate naţională, aprobarea este aplicabilă în întregul bloc comercial.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.