Tesla Model S P85D e atât de bună, încât a stricat sistemul de măsurare de la Consumer Reports

Toată lumea spune despre Tesla Model S că e o maşină foarte bună, iar acum avem şi dovada.

Tesla Model S P85D e atât de bună, încât a stricat sistemul de măsurare de la Consumer Reports Tesla Model S P85D e atât de bună, încât a stricat sistemul de măsurare de la Consumer Reports

Americanii de la Consumer Reports testează multe lucruri, printre care şi maşini, iar în timpul testelor notează fiecare parte importantă. În cazul maşinilor, punctajul maxim total este 100, însă Tesla Model S P85D a tulburat puţin apele.

Vezi tu, pe vechiul sistem de notare, berlina americană a primit un total de 103 puncte, ceea ce i-a făcut pe cei de la Consumer Reports să îşi modifice sistemul de măsurare. Astfel, acum Model S P85D are 100 de puncte, adică maximul posibil.

Instituţia americană a lăudat viteza maşinii şi consumul scăzut de energie, însă a menţionat că preţul e mare pentru ce tehnologii primeşti, iar interiorul nu e la fel de bine pus la punct ca la alte modele premium.

VIDEO:

Via Engadget

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.