Trafic blocat pe Autostrada A1, din cauza unui incendiu de vegetaţie

Circulaţia este oprită, luni, pe ambele sensuri ale Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32,

Trafic blocat pe Autostrada A1, din cauza unui incendiu de vegetaţie Trafic blocat pe Autostrada A1, din cauza unui incendiu de vegetaţie

Circulaţia este oprită, luni, pe ambele sensuri ale Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32, din cauza unui incendiu de vegetaţie, vizibilitatea fiind îngreunată, informează Centrul Infotrafic. Circulaţia va fi reluată după ce incendiul va fi stins.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită, luni după-amiază pe ambele sensuri de mers ale Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32,.

Potrivit sursei citate, cauza restricţiei este un incendiu de vegetaţie produs pe sensul de mers către Piteşti, în zona localităţii Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu.

„Ca urmare a fumului care îngreunează vizibilitatea, traficul a fost oprit total, pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere, urmând a fi reluat în momentul lichidării incendiului de către echipajele de pompieri”, mai arată Infotrafic.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.