Trafic restricţionat pe A2 din cauza lucrărilor de reparaţii. Ce porţiune de drum este afectată şi până când

Trafic restricţionat pe A2 din cauza lucrărilor de reparaţii

Trafic restricţionat pe A2 din cauza lucrărilor de reparaţii. Ce porţiune de drum este afectată şi până când Trafic restricţionat pe A2 din cauza lucrărilor de reparaţii. Ce porţiune de drum este afectată şi până când

Trafic restricţionat pe Autostrada Sorelui marţi, 3 septembrie, pe sensul de mers către Constanţa, unde au loc lucrări de reparaţii la carosabil, anunţă Adevărul.ro.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră va fi restricţionată pe   Autostrada A2, pe sensul Bucureşti către Constanţa, între kilometrii 29+500 metri – 28, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la partea carosabilă, astăzi până la orele 16.00.

Citeşte şi

TESTAT pe VW Passat. Ce se întâmplă dacă tragi frână de mână electronică în timp ce maşina merge - VIDEO

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion - GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.