Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui, în urma unui accident

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, marţi, pe Autostrada Soarelui, după un accident între o autoutilitară şi un echipaj al CNAIR.

Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui, în urma unui accident Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui, în urma unui accident

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, marţi, pe Autostrada Soarelui, după un accident între o autoutilitară şi un echipaj al CNAIR. O persoană a fost rănită uşor, potrivit centrului Infotrafic, citat de Mediafax.ro
 
Accidentul a avut loc pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 69, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi. 
 
Din primele cercetări, şoferul autoutilitarei a intrat în coliziune din spate cu un echipaj al CNAIR pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, iar o persoană a fost rănită uşor.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, este restricţionată banda a doua a sensului de mers Bucureşti - Constanţa, circulaţia desfăşurându-se pe prima bandă, prin dirijare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.