Tratament Black Bison pentru Phantom Drophead Coupe

Autor: Gabriel Grosoiu 13 ian. 2012 Știri auto

Rolls-Royce Phantom intră în orice short-list al şeicilor dornici de senzaţii tari, la cel mult 50 km/h. Probabil că Acesta este motivul principal pentru care Wald International s-a limitat la a modifica doar vizual cea mai opulentă maşină decapotabilă, în cadrul celebrului lor program Black Bison. ,lăsând neatinşi cei 335 CP ai motorului V12.

Partea frontală a primit o nouă bară de protecţie, cu trei prize de aer mari şi un set de LED-uri absolut indispensabile în lumea celor împătimiţi de tuning. Jantele imense, de culoare neagră, se vor potrivi de minune cu „branhiile” din aluminiu sablat de pe aripile frontale, asortate şi ele cu ornamentele luminilor de zi.

La partea din spate, eleronul nu foarte mare este o insulă de discreţie pe imensul Drophead Coupe, dar bara de protecţie spate restabileşte echilibrul, cu difuzorul de aer negru şi eşapamentul dublu, format din două ţevi de formă trapezoidală. Soft top-ul albastru nu este obligatoriu, de vreme ce clienţii seriei Black Bison sunt recunoscuţi pentru lipsa de inhibiţii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide