Trei maşini de lux descoperite de poliţiştii de frontieră în ultimele 24 de ore - GALERIE FOTO

Autoturismele, în valoare totală de aproximativ 130.000 de euro, au fost reţinute până la finalizarea anchetelor.

Trei maşini de lux descoperite de poliţiştii de frontieră în ultimele 24 de ore - GALERIE FOTO Trei maşini de lux descoperite de poliţiştii de frontieră în ultimele 24 de ore - GALERIE FOTO

Tot mai multe maşini de lux furate din alte ţări europene ajung în România. Poliţiştii de frontieră din Oradea şi Timişoara au descoperit patru autoturisme, care figurau în bazele de date ca fiind căutate de către autorităţile din Italia, Spania şi Marea Britania. 

În data de 25.06.2019 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar care transporta pe o platformă un autoturism marca Mercedes-Benz - AMG, fabricat în anul 2018.

La controlul de frontieră, cetăţeanul bulgar a prezentat pentru autoturismul de pe platformă un certificat de înmatriculare. În urma verificărilor suplimentare efectuate în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din  Italia, la data de 09.02.2019.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a luat autoturismul de la un prieten şi nu cunoştea faptul că acesta se afla în atenţia autorităţilor.

Mecedes-Benz GLE Coupe în valoare de peste 100.000 de euro

Autoturismul, în valoare de aproximativ 100.000 euro, va fi indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor la sediul S.T.P.F Arad. 

Tot în acelaşi punct de frontieră, în data de 26.06.2019 s-a prezentat pentru efectuarea controlului de frontieră, cetăţeanul român A.M., în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca BMW, model X6, înmatriculat în Spania.

Tânărul a prezentat poliţiştilor de frontieră  un certificat de înmatriculare pentru autoturismul în cauză, dar în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că maşina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

Şi poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş, judeţul Caraş - Severin, au depistat în cursul zilei de ieri, un cetăţean român, în vârstă de 36 de ani, care conducea un autoturism marca Nissan, care era semnalat de autorităţile din Marea Britanie ca fiind bun căutat pentru confiscare.

Tot ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Foeni, judeţul Timiş, s-a prezentat  pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, o persoană de sex masculin, P.B.,  în vârstă de 33 de ani,  la volanul unui autoturism marca BMW.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare din luna aprilie 2019, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.