Un român şi-a cumpărat o maşina de lux din Anglia. Ce surpriză a avut la graniţă - GALERIE FOTO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafa au prins un român care deţinea o maşină furată în Anglia.

Un român şi-a cumpărat o maşina de lux din Anglia. Ce surpriză a avut la graniţă - GALERIE FOTO Un român şi-a cumpărat o maşina de lux din Anglia. Ce surpriză a avut la graniţă - GALERIE FOTO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafa au prins un român care s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un autoturism marca Audi Q3, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 22.05.2019 s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi Q3, fabricat în anul 2012.

Poliţiştii de frontieră au constatat că acesta figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean român şi nu cunoştea faptul că acesta se află în atenţia autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 60.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.