Tu cât de repede ţi-ai decorat bradul de Crăciun? Uite o sugestie de la Volkswagen. VIDEO

Crăciunul a trecut deja, ştim, dar asta nu înseamnă că nu putem să învăţăm trucuri noi pentru la anul, când va trebui să ne decorăm din nou bradul. Poate data viitoare o să facem cum ne spune Volkswagen.

Tu cât de repede ţi-ai decorat bradul de Crăciun? Uite o sugestie de la Volkswagen. VIDEO Tu cât de repede ţi-ai decorat bradul de Crăciun? Uite o sugestie de la Volkswagen. VIDEO

Pentru Crăciunul din 2015 (cel din 2014 s-a dus deja) o să încercăm să decorăm un brad după metoda Volkswagen Polo GTI. Cine ştie, poate o să ne iasă. Ne trebuie doar un brad, câteva ghirlande, câteva globuri şi o maşină mică şi puternică. În videoclipul de mai jos e un Polo GTI, dar am putea încerca şi cu o Fiesta ST, că doar avem de unde alege.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.